Shiplink.nl is vernieuwd!

Logo_Shiplink

Vandaag is Shiplink 2.0 live gegaan. De geheel vernieuwde Shiplink website voor en door maritieme ondernemers.

Meld je gratis aan op shiplink.nl en maak onderdeel uit van het grootste online binnenvaartplatform! Zorg dat andere maritieme ondernemers jou kunnen vinden. Voeg je scheepsgegevens en bedrijfsgegevens toe, word Shiplink partner en vergroot je netwerk en business. Plaats gratis een advertentie voor de verkoop van je schip, bied jezelf aan als personeel of aflosser in de binnenvaart of plaats een vacature en vind het juiste personeel!

En meer: Als ‘exclusieve Shiplink Partner’ profiteer je van exclusieve voordelen voor maximale aandacht, bekijk het scheepvaartnieuws in één overzicht, verhandel je scheepsartikel, vind praktische locaties voor de binnenvaart en deel met je team een reislog en reisoverzicht per schip.

 

Bestaande gebruiker? Je gegevens zijn overgezet!

Bestaande gebruikers met een bedrijfsprofiel, schip of vacature op Shiplink 1.0? Wij hebben je gegevens overgezet en je ontvangt van ons een nieuw wachtwoord (vanwege veiligheidsredenen). Binnen 48u geen mail ontvangen? Neem dan even contact met ons op of registreer je opnieuw.

Ondanks wij ons best hebben gedaan al jouw gegevens en informatie (bedrijf, schip, vacatures, schepenverkoop) over te zetten, kan het altijd gebeuren dat er wat ontbreekt. Mis je iets binnen je account of profiel? Geen probleem! Laat het ons weten, wij hebben alles goed bewaard en helpen je account verder te herstellen. Natuurlijk kun je ook gewoon de gelegenheid aangrijpen om jouw gegevens te actualiseren.

 

Wat is er veranderd?

Wij hebben besloten te stoppen met het weblog en forum gedeelte en de weergave van persoonlijke profielen. Het weblog en forum gedeelte werd niet meer actief gebruikt en voor het aanhouden van een persoonlijk profiel en vrienden is er die ene andere mogelijkheid op het internet  😉  Binnen je account kun je informatie toevoegen over je bedrijf en/of schip, vacatures aanmaken en schepen- en onderdelen verkopen. Zo ben je maximaal vindbaar voor je maritieme netwerk!

 

Adverteren op Shiplink?

Vergroot je bereik door adverteren op shiplink.nl
Eén van de meest bezochte maritieme websites. Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Vragen of opmerkingen?

Stuur ons een mail op: info@shiplink.nl

 

Met vriendelijke groet,

Het Shiplink Team

 

 

 

Reacties

    Plaats een reactie