Maritime Industry

BEURS op 9, 10 en 11 mei. Evenementenhal Gorinchem. De complete maritieme sector komt bij elkaar in twee uitverkochte beurshallen in het hart van de waterregio. 

Bent u werkzaam in de maritieme sector en wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied? Dan is deze vakbeurs het ideale moment voor u. Maritime Industry biedt u de mogelijkheid om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. De volgende onderdelen zijn terug te vinden op de beursvloer: een innovatiestraat, een innovatieroute, een Career Event, het Blue Road Congres, het ideecafé Think Smart, varende miniatuur boten in de binnentuin, een Deutsche Strasse en de dagelijkse Binnenvaart Business (beurs) Borrel op de beursvloer.

Website: Maritime Industry 2017

 

Reacties

    Plaats een reactie