GSNED17

Het schip is 20 meter lang en 6 meter breed. De voortstuwing is gegarandeerd door twee Volvo Penta motoren met een gezamenlijk vermogen van 600 pk. Bovendien is het voorzien van een extra boegschroef om een exacte positionering van het schip probleemloos mogelijk te maken.

Verder is het schip voorzien van een zware 45 ton/meter kraan inclusief lier, eigen hydrauliek voor de aandrijving van een sondeer- en/of boortoren en standaard spudpalen van 16 meter lang die daarnaast nog eens 6 meter kunnen worden verlengd. Tijdens de vaart kunnen deze spudpalen hydraulisch worden neergeklapt waardoor de vaarhoogte en reistijden, als gevolg van minder wachttijden voor bruggen, beperkt blijven.

In het dek zijn voorzieningen getroffen voor het bevestigen van sondeer- en boortorens. Op deze manier is deze equipment snel te verwijderen en kan het schip voor tal van andere doeleinden worden ingezet.

Dit werkschip is het ideale werkschip voor allerlei werkzaamheden zoals sonderingen, boringen, maar ook voor onderhoud aan remmingwerken, aanlegsteigers enzovoort. De lijst met mogelijkheden en toepassingen is schier oneindig.

Vraag vrijblijvend meer informatie en wat wij voor u kunnen betekenen!